Home   Login   Informatie   Foto's   Uw privacy   Verzending & Retourneren   Voorwaarden   Betaling   Contact   Aanmelden Nieuwsbrief   info   Links  
 
 
Bonsai Moyogi respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Bonsai Moyogi zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Indien justitiële diensten of andere officiële instanties op juridische gronden inzage eisen in persoonlijke gegevens kan Bonsai Moyogi hiertoe overgaan.
 
Dit privacyreglement is van toepassing op alle activiteiten van Bonsai Moyogi. Door gebruik te maken van de diensten die Bonsai Moyogi u aanbiedt gaat u akkoord met de voorwaarden zoals die in dit reglement zijn opgenomen.
 
Bonsai Moyogi gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door ons een e-mail te sturen.
Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
 
Bonsai Moyogi verkoopt uw gegevens niet
Bonsai Moyogi zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.
 
Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Bonsai Moyogi 
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.
Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Bonsai Moyogi, dan kunt u ons een e-mail sturen. Wij helpen u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Bonsai Moyōgi is aangesloten als gekeurde webwinkel bij het "Webwinkel Keurmerk". Dit betekend dat wij als webshop aan bepaalde voorwaardes worden gehouden omtrent de communicatie en werkwijze naar u als klant. Alleen maar voordelen voor u.
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.