Home   Login   Informatie   Foto's   Uw privacy   Verzending & Retourneren   Voorwaarden   Betaling   Contact   Aanmelden Nieuwsbrief   info   Links  
 
 
Foto
Wij streven ernaar onze bestellingen binnen 7 werkdagen bij onze klanten af te leveren. Indien de bestelling niet compleet te leveren is, kan dit uitlopen tot 14 dagen en zal altijd door ons contact met u worden opgenomen.
 
Onze pakketten en producten worden bezorgd door PostNL Pakket service en uw bestelling is te volgen met track&trace van Postnl dit nummer wordt u per E-mail toegezonden op de dag van verzending met een te volgen App van Postnl met de aangegeven bezorgtijden.
Verzendtarieven 
Voor Nederland en België betaald u boven € 100,00 geen verzendkosten. Door technische redenen kan het voorkomen dat groot aardewerk (35 en 40cm) in combinatie met andere producten boven € 100,00 wel verzendkosten worden berekend neem dan even contact met ons op via de mail of bel 06-53933497 dan kunnen wij dit voor u wijzigen.

Uitgesloten hiervan zijn grote hoeveelheden zakken Bonsaigrond en Bonsai mix in verband met hoge verzendkosten.
Pakket verzending binnen Nederland en België Zone 1 incl. verpakkingskosten:
Alle verzend prijzen worden incl btw getoond op de site en zijn dezelfde als Postnl aan ons berekend. Wij zijn verplicht btw te berekenen over de verzendkosten.
Zodra uw pakket wordt verzonden krijgt u per e-mail een track&trace code zodat u uw pakket kunt volgen tot aan de aflevering.
 
Soort 
Bestelling
Prijs
Brievenbuspost
02 KG.
€2,64
Pakketpost Nederland en België
€0 - €100
€6,95
Pakketpost Ned en België boven € 100 
€100,00
Gratis
     

 
Pakket verzending Buitenland Belgïe en Duitsland(Europa)  Zone 2 incl. verpakkingskosten: zodra uw pakket wordt verzonden ontvangt u een e-mail met een
track&trace code zodat u uw pakket kunt volgen tot aan de aflevering.
 
Prijs Bestelling
Pakket verzending:Duitsland (Zone 2) €10,00
Pakket verzending Buitenland: Denemarken / Fankrijk / Italië / Luxemburg / Monaco / Oostenrijk / Spanje / Zweden (Zone 3) €19,50
Zone 4 (zie engelstalige site) €33,60
Zone 5 (zie engelstalige site) €35,60

Verzekerd verzenden !

Let op ! 
Standaard is uw pakket niet verzekerd, voor €1.30 extra bent u verzekerd tegen verlies schade of vermissing, in het buitenland is dit € 4,50.
Dit kunt u doen door in de winkelwagen bij Extra opties te kiezen welke metode het best bij u past.
 
Opmerkingen

Wilt u graag uw bestelling afhalen, of een product of Bonsai uitzoeken, neem dan eerst even contact met ons op en u bent van harte welkom.
Tel +31(0)6-53933497 of maak een afspraak via onze contact pagina.
Let op!! Bij aanhoudende vorst worden geen binnen bomen verzonden.
 
Bezorging
Op de dag dat wij uw bestelling verzenden krijgt u van ons een e-mail met daarin een status van verzending en een track&trace code van Postnl met de tijd wanneer uw pakket wordt geleverd.
 
De dag na verzending zal uw bestelling door Post NL worden aangeboden. Onderstaand vind u een overzicht van de aflevertijden.
 
Maandag tot en met Donderdag 9:00 - 21:30 uur
Zaterdag 9:00 - 18:00 uur
Zakelijke wijken vóór 17:00 uur

Bij geen gehoor zal het pakket bij de buren afgeleverd worden. Indien de afzender kiest voor "alleen huis adres" vervalt de bezorging bij buren. Wij vragen altijd om een handtekening zodat u zeker bent dat uw pakket aankomt.

Tweede bezorging
Zal op dezelfde manier plaats vinden als de eerste wijze. Daarna is uw bestelling na 13.00 uur af te halen op het Postkantoor.
 
Verpakking van bestellingen/producten
Wij verpakken alle producten zorgvuldig met noppenfolie en flopack, daarnaast worden de Bonsai bomen op een speciale manier vastgezet zodat ze niet kunnen beschadigen.

Overige
Is uw bestelling 30 dagen na plaatsing nog niet geleverd? Dan heeft u het recht de koop te ontbinden. Neem hiervoor contact met ons op en het aankoop bedrag zal terug gestort worden.

Bonsai Moyōgi is aangesloten als gekeurde webwinkel bij het "Webwinkel Keurmerk". Dit betekend dat wij als webshop aan bepaalde voorwaardes worden gehouden omtrent de communicatie en werkwijze naar u als klant. Alleen maar voordelen voor u.

Bonsai Moyōgi is aangesloten als gekeurde webwinkel bij het "Webwinkel Keurmerk". Dit betekend dat wij als webshop aan bepaalde voorwaardes worden gehouden omtrent de communicatie en werkwijze naar u als klant. Alleen maar voordelen voor u.

Retourneren
Om een bestelling te retourneren onderneemt u de volgende stappen:

Om geretourneerde artikelen te kunnen wederverkopen is de verpakking van artikelen belangrijk. Producten dienen daarom onaangebroken, in originele verpakking en onbeschadigd retour te worden gestuurd. Indien een verpakking toch beschadigd is, kan Bonsai Moyogi er voor kiezen het product deels te vergoeden. Schrijft u in ieder geval geen tekst op de verpakking en plak geen stickers of plakband op de verpakking. Wij vragen u de retourartikelen in de originele verzend verpakkingen retour te zenden, inclusief het opvulling materiaal. De retourzending dient voldoende gefrankeerd naar ons worden toegestuurd. Op de retourzending dient duidelijk het order nummer vermeld te staan.
De consument draagt het risico voor een retourzending. Wij adviseren daarom om het pakket aangetekend te verzenden en het verzendbewijs te bewaren, zodat u een eventuele vermissing kunt claimen bij uw vervoerder.


Uitgesloten van retournering zijn:
- aangebroken of beschadigde artikelen
- artikelen die in opdracht van de koper zijn vervaardigd
- artikelen anders gekocht dan via Bonsai Moyogi
- Bonsai Moyogi behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het factuurbedrag te crediteren wanneer het product reeds geopend, gebruikt of beschadigd is.
 
Kan ik een artikel terugsturen?
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van
reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product
retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief
verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel
zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via bonsaimoyogi@bonsaimoyogi.nl wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. Uitgesloten voor retourrecht zijn levende planten.
 
Retourzending, wie betaalt de retour verzendkosten?
Wettelijk zijn wij enkel verplicht de retour verzendkosten te vergoeden indien wij u een artikel verzonden dat u niet besteld heeft en dus foutief door ons aan u verzonden is. In alle andere gevallen zijn de verzendkosten voor uw rekening. Indien u recht heeft op vergoeding van de verzendkosten dan boeken wij deze kosten na ontvangst van de retournering terug naar uw bankrekening.
 
Hoe kan ik een bestelling retour zenden?
Indien u een bestelling retour wilt zenden dan zijn de Algemene Voorwaarden hierop van toepassing. Deze kunt u vinden in de Algemene Voorwaarden onder punt 4.
 
Terugbetaling
Nadat wij uw retour zending hebben ontvangen en beoordeeld, ontvangt u het totaal bedrag binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening.

De Wet kopen op Afstand is niet van toepassing op bedrijven. Bedrijven hebben Wettelijk geen recht van herroeping. Indien bedrijven aangeschafte artikelen retour willen zenden dan zijn er meestal wel mogelijkheden u tegemoet te komen. Neemt u daartoe contact met ons op.
 
Herroepingsformulier
 

Informatie rondom garantie & retour

 Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via UWEMAIL@uwwinkel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 Uitzonderingen retourneren

 Vermeldt hier de uitzonderingen op het herroepingsrecht. Geef ook bij het artikel zelf    
 duidelijk aan dat deze niet te retourneren valt voor de consument besteld. Let op:  
 Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:
 
 a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
 b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
 c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
 d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
 e. die snel kunnen bederven of verouderen;
 f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
 g. voor losse kranten en tijdschriften;
 h. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de
verzegeling heeft verbroken.
 

Identiteit ondernemer

Bonsaimoyogi
Dommel 20
5061NH, Oisterwijk (NL)
bonsaimoyogi@bonsaimoyogi.nl
06-53933497
KVK NUMMER 18043890
BTW NUMMER NL117266632b01
 
 
 
 
 
Geen FAQ items beschikbaar voor ''
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.